fbpx

Affiliate-marketing-revolutie-reviewAffiliate marketing revolutie review

Internet Marketing het is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Sinds internet in opkomst is en mensen veel meer in dit digitale tijdperk leven is adverteren op internet in opkomst. Er zijn diverse vormen van internetmarketing. Er zijn veel soorten internetmarketing. Een daarvan is affiliate marketing. Er zijn veel websites, boeken, E-book en pakketten online te vinden die jouw affiliate marketing uitleggen. Een van deze pakketten of programma’s of hoe je het ook exact wilt omschrijven is “ affiliate marketing revolutie. Het is een programma dat jou haarfijn uitlegt hoe jij succesvol kunt zijn met affiliate marketing en op die manier online geld kunt verdienen. Het is altijd fijn om geld te verdienen, dus de uitgelezen kans om dit programma eens te testen en mijn bevindingen er over te uiten in deze review.

Affiliate-marketing-revolutie

Weet jij wat affiliate marketing is?

Het is natuurlijk handig om te weten wat affiliate marketing is. Je kunt natuurlijk wel deze review lezen en met het product zelf aan de slag gaan, maar als je niet weet wat affiliate marketing is heb je daar natuurlijk niets aan. Heel simpel samengevat is affiliate marketing een vorm van internetmarketing. Hierbij adverteren mensen de zogenoemde affiliates producten van andere online en krijgen hier een vergoeding voor. Door reclame te maken voor iemand anders wordt je dus betaald. Er zijn diverse soorten betaalmethodes:

  • Pay per click (PPC) : de affiliate wordt betaald per keer dat er geklikt wordt. Hierbij kun je denken aan een banner die bij een tekst zit of een link.
  • Pay per lead(PPL): een affiliate krijgt pas betaald als iemand zich echt inschrijft (een lead wordt).
  • Pay per sale (PPS): Via een promotiemateriaal is iemand klant geworden. Iemand die heeft een klant geregeld voor de adverteerder en die krijgt een bepaald percentage van de omzet omdat die een klant heeft geregeld.
  • Pay per view: dit is een zeer betrouwbare methode en levert best veel op. Iemand die kijkt naar een advertentie of leest

Maar waarom zou je reclame maken? Waarom zou je aan affiliate marketing doen? Dit zijn allemaal vragen die iedereen zichzelf waarschijnlijk stelt voordat hij/zij aan affiliate marketing begint.

affiliate-marketing

De affiliate marketing revolutie

Het programma van Affiliate Marketing Revolutie zit netjes in elkaar. De structuur en opbouw van de methode is erg goed en alles is erg logisch uitgelegd. In totaal zijn er 23 HD-video’s die jou alles over affiliate marketing leren. Het is een cursus die ik je zeker aan kan raden en waar ik zelf ook geen spijt van heb. Je leert hier alle kneepjes van het vak en je kunt zo aan de slag.

De modules

Affiliate Marketing Revolutie is opgebouwd in modules en in totaal zijn dit er vijf. In de eerste module wordt alle basis van affiliate marketing uitgelegd. Alles wordt zeer uitgebreid behandeld en Jacko helpt je om een product te kiezen om te promoten. Je wordt hier goed in begeleid en je merkt al gelijk dat je investering in deze cursus niet voor niets is.

In de tweede module wordt uitgelegd welke technische middelen je allemaal nodig hebt en hoe je dit inzet. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe je een website opgebouwd en hoe je WordPress het beste kunt gebruiken. Er wordt ook uitgelegd hoe je voor de beste hosting kiest en wat de kosten hiervoor zijn. Het is mooi hoeveel aandacht er aan elk onderdeel wordt besteed. Dit onderdeel is net zo belangrijk als de andere en dat merk je ook bij de uitleg.

passief-inkomen-opbouwen

In de derde module wordt emailmarketing uitgelegd. Dit is een belangrijk onderdeel van de cursus van Jacko. Hij legt het goed uit en besteed er veel aandacht aan. In de vierde module wordt de landingspagina behandeld. Dit is de eerste pagina die mensen zien. Deze pagina is zeer belangrijk en hier wordt erg veel aandacht aan besteed. Je merkt dan ook dat Jacko dit belangrijk vindt doordat hij er maar liefst vier video’s aan besteed heeft.

Affiliate-via-social-media

De laatste module vertelt wat over Facebook marketing. Facebook is een van de meest gebruikte sociale netwerken ter wereld en mag dan ook zeker niet op het lijstje ontbreken als je besluit om te adverteren en internetmarketing in te zetten. Het is een opkomende trend en Jacko speelt hier met zijn video’s goed op in. Je leert van hem hoe je jouw advertenties op de juiste manier opzet en hoe je statistieken binnen Facebook bijhoudt.

Bonussen

Je krijgt als kersje op de taart nog een bonus. Deze bonus bevat goede kant-en-klare mails welke je kunt gebruiken bij e mailmarketing. Het zijn mails welke je inzet bij automatisch te versturen e-mails. Natuurlijk zijn deze mails niet specifiek op jouw product gericht en dit is natuurlijk wel belangrijk. Het zou natuurlijk vreemd zijn als je iemand een mail stuurt met een totaal ander product. Het is dus erg belangrijk om deze aan te passen aan jouw eigen product, maar de opzet is in ieder geval al goed. Deze bonus is een nuttige toevoeging aan de cursus.

affiliate-marketing-revolutie

Wie is de man achter deze methode?
Bij deze methode is eerlijkheid belangrijk en dat merk je ook meteen. De schrijver van deze methode genaamd Jacko Meijaard heeft geen geheimen voor zijn lezers. Hierdoor gebruikt hij ook zijn eigen naam. Dit siert de man gelijk en dit komt ook erg betrouwbaar over. Je weet hierdoor met wie je te maken hebt en wat voor vlees je in de kuip hebt. Ik vind dit persoonlijk erg fijn omdat ik weet wie er achter zit en dit geeft mij toch een vertrouwd gevoel.

Is Affiliate Marketing Revolutie aan te raden?
Er zijn veel online programma’s om affiliate marketing te leren. Vele zijn vaak erg duur of je leert er niks. Na dit programma zelf te hebben gebruikt kan ik alleen maar concluderen: “ je krijgt echt waar voor je geld”. Het programma is netjes en goed opgebouwd. Het is niet duur en veel mensen zijn er tevreden over. Ik kan je dit programma dus alleen maar aan- in plaats van afraden. In een zeer korte tijd leer je snel en gemakkelijk hoe jij geld kan verdienen met je eigen website.

Benieuwd hoe dat werkt? Ga dan naar de onderstaande pagina.

Affiliate-marketing-revolutie-leren


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder