fbpx

Wil jij geld verdienen met thuiswerk? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres. Thuis werken is natuurlijk ideaal. Je hoeft nooit meer de deur uit en kunt gewoon vanuit je luie stoel geld verdienen. Hier lees je een aantal manieren om geld te verdienen vanuit huis.

geld-verdienen-met-thuiswerk

Geld verdienen met thuiswerk

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met thuiswerk. Er zijn hele goede manieren maar ook hele slechte manieren. Vaak wordt je op het internet lekker gemaakt om mee te doen met een manier om vanuit huis geld te gaan verdienen. Als je er dan vervolgens aan begint, merk je al snel dat het eigenlijk helemaal niet werkt, of dat het bijna onmogelijk is. Zo kwam ik een tijd geleden de volgende thuiswerk ideeën tegen:

Zelf heb ik al deze methodes geprobeerd en kan ik met zekerheid zeggen dat als je echt geld wil gaan verdienen op het internet, dit niet de manier is. Als je echt geld wil verdienen vanuit huis is het belangrijk dat je een echte online business gaat opbouwen.

geld-verdienen-met-thuiswerk-enquetes

Geld verdienen met thuiswerk: Affiliate marketing

Affiliate marketing vind ik de beste methode om geld te verdienen vanuit huis. Met affiliate marketing bouw je aan een website, die je volledig maakt om een bepaald product te promoten.

Zelf ben ik hier nu al een tijd mee bezig, en kan ik zeggen dat je hiermee echt geld kan verdienen.

Waar je met bijvoorbeeld Enquêtes maximaal 20 euro per maand binnen haalt, kun je met affiliate marketing makkelijk 200 euro per dag verdienen als je maar lang genoeg bezig gaat.

Het nadeel van affiliate marketing is alleen dat je niet direct resultaat ziet. Je krijgt dus niet direct betaald voor het werk dat je doet.

hoe-verdien-ik-geld-met-affiliate-marketing

Hoe verdien je geld met affiliate marketing?

Geld verdienen met affiliate marketing doe je simpelweg door een website te maken dat aansluit bij een product dat je gaat promoten. Dit product kun je kiezen bij een affiliate netwerk. Dit is een platform waar eigenaren van producten zich kunnen aanmelden zodat jij het voor ze kan promoten.

Bedrijven kiezen hiervoor omdat adverteren steeds duurder wordt. Door gebruik te maken van affiliates (mensen die de producten promoten), zijn ze uiteindelijk minder geld kwijt en krijgen ze over het algemeen een veel groter bereik.
Het enige wat jij hoeft te doen is een website maken, die perfect aansluit bij het product dat je hebt gekozen om te promoten. Vervolgens schrijf je daar dan relevante teksten over, en plaats je onderaan de tekst een link naar het product.

Deze link is voorzien van een speciaal kenmerk waaraan de aanbieder van het product kan zien dat de bezoeker via jouw website naar de productpagina is gekomen. Als deze bezoeker het product dan gaat kopen, krijg jij daarvoor een commissie.

affiliate-marketing-is-simpel

Affiliate marketing is simpel

Wat jammer is om te zien, is dat affiliate marketing zo moeilijk wordt gemaakt. Overal op het internet lees je dat je allerlei speciale technieken moet leren om succesvol te zijn met affiliate marketing. Het enige wat de mensen die dit vertellen willen bereiken is dat jij dure programma’s van ze koopt.

Toch kun je heel makkelijk zelf beginnen met affiliate marketing zonder dat het je honderden euro’s gaat kosten. Het enige wat je nodig hebt is een website. Dit kost je maximaal 60 euro per jaar. Maar als je het goed aan pakt verdien je in ieder geval die 60 euro terug in een jaar.

Wat is de makkelijkste manier om te beginnen?

De makkelijkste manier om te beginnen met affiliate marketing is door een product uit te kiezen bij Paypro.nl. Hier kun je kiezen uit informatie producten. Dit zijn meestal cursussen of E-books. Er zijn verschillende genres waaruit je kunt kiezen.

Het is dan ook een goed idee dat je iets kiest waar je interesse in hebt. Hierdoor kun je veel makkelijker teksten schrijven voor de website.

De bedoeling is dan dat je een website maakt, en vervolgens minimaal een keer per week een blogbericht schrijft dat te maken heeft met het product dat je gaat promoten. Daarna plaats je dan onderaan elk bericht een affiliate link naar het product dat je promoot. Als je dan steeds meer bezoekers gaat krijgen ga je ook verkopen. De teksten die je hebt geschreven sluiten goed aan op het product dat je promoot. De kans dat je bezoekers interesse in het product hebben is dus groot.

waarover-moet-je-schrijven

Waarover moet je dan schrijven?

Als je een product hebt gevonden om te promoten, kun je zoekwoord onderzoek doen. Hiermee ga je dus kijken waar mensen op zoeken wat te maken heeft met jouw product. Als jij bijvoorbeeld een afvallen E-book promoot, kunnen zoekwoorden het volgende zijn:

  • Snel afvallen tips
  • Hoe val je snel af
  • Wat moet je doen tegen overgewicht
  • Hoe verlies ik snel vet

Voor deze zoekwoorden ga je dan vervolgens teksten schrijven en plaats je onderaan de tekst een link. Zo simpel is het.

affiliate-marketing

Snel starten met affiliate marketing

Als je een vliegende start wil maken met affiliate marketing en je niet alles zelf wil uitzoeken, is het een goed idee om gebruik te maken van de affiliate marketing revolutie. Dit is een online video cursus van Jacko Meijaard. Hij legt in zijn cursus stap voor stap uit hoe jij je eerste affiliate marketing website online krijgt, en wat je moet doen om vanaf 0 naar je eerste commissie te gaan.

Toen ik net begon met affiliate marketing wilde ik alles zelf uit zoeken. Achteraf heb ik hier spijt van omdat ik daardoor eigenlijk helemaal op het verkeerde pad gekomen ben. Er kwamen vrijwel geen bezoekers naar mijn website en ik had geen idee wat ik aan het doen was.

De affiliate marketing revolutie heeft mij precies geleerd wat belangrijk is om succesvol te zijn en geld te verdienen met affiliate marketing.

Iedereen kan dit, en je hebt geen diploma’s nodig om succesvol te zijn. Als jij serieus bent en precies doet wat er in de cursus verteld wordt, ga je zeker weten geld verdienen met affiliate marketing. Affiliate marketing is veruit de beste manier om geld te verdienen met thuiswerk.


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder