fbpx

online-geld-verdienenOnline geld verdienen ideeën en tips

Wanneer je het niet ziet zitten om lichamelijk zwaar werk te verrichten, of om je hele leven voor een baas te werken, dan kun jij handig gebruik maken van het internettijdperk waarin we leven. Ook als jij niet meer van negen tot vijf wil werken, kun jij als toekomstige internetondernemer goede inkomsten genereren door maar een paar uur per dag te werken. Ik kan goede inkomsten genereren door minder te gaan werken door de voordelen van internet optimaal te gebruiken? Jazeker. We gaan het in deze blog hebben over online geld verdienen zodat jij misschien kan overwegen om een compleet andere wending aan je leven te geven.

Affiliate-marketing-revolutie-review
Gemakkelijk geld verdienen via marktplaats

Wanneer je een beetje rond gaat snuffelen op marktplaats, dan zul je zien dat er een heleboel mensen zijn die gratis spullen aanbieden. Het kan gaan om meubels, fietsen, bankstellen etc. Hier kunnen voor jou mogelijkheden liggen om geld te verdienen. Wanneer jij bijvoorbeeld handig bent in het opknappen van fietsen, meubels of ander soortgelijke producten dan zou jij hiermee je voordeel kunnen doen. Gratis ophalen, vervolgens opknappen en daarna weer doorverkopen. Heel simpel, marktplaats kan op deze manier prima inkomsten genereren voor jou.

Ook wanneer je goed kunt onderhandelen, zou je via marktplaats een leuk zakcentje kunnen bijverdienen. Je kan hierbij denken aan het aan goedkoper inkopen van producten, en vervolgens met marge weer verkopen. Wanneer onderhandelen nieuw is voor je, wil dat niet zeggen dat jij hierin niet zou kunnen ontpoppen tot een ware marktplaatshandelaar. Je kon vroeger ook niet ineens fietsen, dit heb je geleerd met vallen en opstaan. Hier geldt hetzelfde, hoe vaker je onderhandelt, hoe beter je erin wordt.

Geld verdienen met affiliate marketing

Wanneer je nog nooit van affiliate marketing hebt gehoord, dan kan dit stukje interessant voor je zijn. Reclamecampagnes kosten anno 2018 ontzettend veel geld voor bedrijven. Deze reclamecampagnes bereiken vaak niet eens alle doelgroepen die ze als bedrijf willen bereiken, maar ze hebben wel te maken met de kosten die ze maken voor deze reclamecampagnes. Slimme marketeers en bedrijven zijn op een geven moment gaan samenwerken en hebben toen een mooi concept bedacht, namelijk: affilate marketing.

Affiliate marketing is eigenlijk dat jij en ik, de producten of diensten van bedrijven gaan aanbieden/promoten zonder dat deze bedrijven geld kwijt zijn aan dure reclamecampagnes. Wanneer jij je best doet om bijvoorbeeld een hele goede review te schrijven over een geselecteerd product, of heel goed een bepaalde dienst promoot, en toekomstige klanten gaan via jouw speciale affiliate link over tot aankoop van een product of dienst, dan verdien jij commissie. Deze commissies kunnen oplopen van 5% tot soms wel 80% of meer. Het klinkt heel simpel, en dat is het eigenlijk ook. Het internet staat er vol over geschreven, dus het is de moeite waard om er eens verschillende geschreven blogs over te lezen. Je kan ook succesverhalen op het internet vinden over affiliate marketeers die zijn doorgebroken, en maandelijks behoorlijke bedragen binnenkrijgen via affiliate marketing. Je kan een eigen website opzetten die speciaal ingericht is op affiliate marketing. Wanneer je zelf een aardige website kan bouwen, dan zou ik, als ik jou was me eens verdiepen in affiliate marketing.

Wil jij een website leren bouwen voor affiliate marketing. Lees dan deze blog.

Online-geld-verdienen-met-facebook
Geld verdienen met facebook

Ook kan je via het medium Facebook geld verdienen. Je kan hierbij ook denken aan affiliate marketing. Je kan dit via je persoonlijke pagina doen, maar familie en vrienden zitten er vaak niet op te wachten dat jij bijvoorbeeld een heggenschaar promoot. Wanneer je uit een hoveniersfamilie komt heb ik nu niets gezegd, maar je begrijpt me vast wel.

Wat dus belangrijk is omtrent affiliate marketing, is dat je per kanaal dat je wil gebruiken, je een specifieke doelgroep aanspreekt. Je kan wel van alles door elkaar promoten, maar je wil dat je betrouwbaar overkomt bij toekomstige klanten. Dus wanneer je hardware affiliate marketing wil gaan promoten via Facebook, dan is het niet handig om via ditzelfde kanaal ook bijvoorbeeld tuingereedschap te gaan promoten. Dit zou je wel weer kunnen doen via een ander medium, maar je betrouwbaarheid moet niet in het geding komen.

Lees verder over affiliate marketing.

Geld verdienen met YouTube

Wanneer je via YouTube een eigen kanaal wil gaan openen om bijvoorbeeld reviews te maken voor afslankproducten, dan zou je ook hiermee doormiddel van affiliate marketing geld kunnen verdienen. Voor mij persoonlijk, wanneer ik op zoek ben naar een bepaald product, dan zoek ik vaak voor mezelf video reviews erbij. Via een video reviews ben je sneller bekend met het product, en het grootste voordeel is dat iemand anders het al uitgebreid heeft getest. Jij weet dus vaak precies wat je aanschaft, en de voordelen en de nadelen van het product zijn.

Geld verdienen met een webshop

Wanneer jij je hele leven al droomt van bijvoorbeeld je eigen onderneming, dan zou jij als particulier ook je droom kunnen najagen. Stel je voor dat jij al je hele leven paard gerelateerde producten wil gaan verkopen, denk hierbij aan zadels, verzorgingsproducten of zelfs voer. Waarom zou je daar dan geen goed onderzoek in gaan doen om te kijken of het voor jou haalbaar is om je eigen onderneming in de vorm van je eigen webshop op te zetten?

Kansen worden je niet altijd gegeven, deze creëer je zelf ook namelijk. Voor een baas werken kan je ondertussen gewoon blijven doen, maar als dit niet is wat jij je hele leven wil gaan doen, omdat jouw tijd ook in je eigen bedrijf gestoken kan worden en dan alle verdiensten voor jezelf zijn, is dit een overweging waard voor jou.

Tot slot

Het internet staat vol met tips en tricks om geld te verdienen via het internet. Wanneer jij wat wil veranderen aan de negen tot vijf cultuur in je leven, dan heb je nu enkele voorbeelden gehad van wat jij zou kunnen doen om op een andere manier inkomsten te verkrijgen dan werken voor een baas de rest van je leven. Succes, en onthoudt de mogelijkheden zijn enorm.

Wil jij geld verdienen met affiliate marketing maar weet je niet waar je moet beginnen? Leer het dan met onderstaande cursus.

Affiliate-marketing-revolutie-leren


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder