fbpx

Ontwerp website

Ontwerp website’s volledig zelf vanaf vandaag. Veel mensen denken dat het ontwerpen van websites erg lastig is. Daarnaast kijken veel mensen op tegen de kosten van een website. Maar na vandaag weet jij precies wat het kost en hoe jij zelf een website ontwerpt.

Om te beginnen is het helemaal niet duur om een website te maken. Je kunt zelfs voor minder dan 20 euro per maand een website maken en met dezelfde website dat geld ook makkelijk weer terug verdienen.

Er is namelijk een mooie mogelijkheid om jouw website geld te laten opbrengen. Maar hier komen we later op. Eerst vertellen we jou hoe je een prachtige website ontwerpt.

Ontwerp website met wordpress

WordPress is een prachtig programma waar jij mooie websites in kan ontwerpen. In wordpress kan je namelijk gemakkelijk thema’s downloaden en deze makkelijk aanpassen via de costomizer die je in wordpress terug vindt.

Online video cursus wordpress volgen en in een dag leren hoe je een website en een webshop maakt?

Installeer wordpress en ontwerp website

Voor dat jij kan beginnen met het ontwerpen van een website in wordpress. zijn er een aantal dingen die je moet regelen.

  1. Een domeinnaam
  2. Een websitehost
  3. Een idee over wat je met je website wil gaan doen.

Vindt jij het lastig om je domeinnaam en websitehost aan wordpress te koppelen, dan is het wellicht prettig om deze videocursus te volgen.

Heb jij een domeinnaam aangemaakt en je website gekoppelt aan wordpress. Dan kun je beginnen met het ontwerpen van jouw website.

Ontwerp website met gedownload thema

Je kunt je website gaan ontwerpen met een standaard thema. Maar er zijn ook een paar prachtige thema’s die je kan downloaden in wordpress.

1.Kies een thema

Mijn favourite thema is Hestia. Maar er zijn meer dan 3000 thema’s welke jij kan gebruiken. Ga via het tabje weergave naar thema > Dowload thema > installeer thema

ontwerp-website

2. Ontwerp website via costomizer

Wanneer je een thema heb gedownload en geinstalleerd kan je jouw website gaan ontwerpen via de costomizer.

Het tabje costomizer vind je onder thema. Wanneer je hierop drukt krijg je een overzicht van alles wat jij in je thema kan aanpassen.

ontwerp-website

Je kunt deze opties stapsgewijs doorlopen en aanpassen. Tussendoor kan je via “voorbeeld” checken hoe je website word met de aanpassingen die je gedaan hebt.

Ben jij tevreden met de aanpassingen, dan kun je op publiceren drukken. Zo worden de aanpassingen ook zichtbaar voor de bezoekers van jouw website.

Ontwerp website en verdien geld via affiliate marketing.

Heb jij een mooie website ontworpen. Meld je dan aan bij Daisycon. Dit is een affiliate aanbieder. Bij Daisycon kan jij links verkrijgen die je op de website kunt plaatsen. Met deze links kun jij geld verdienen. Wil jij weten hoe dit werkt? Lees dan onze blog over: Wat is affiliate marketing en hoe leer ik het.

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder