fbpx

Makkelijk Geld verdienen naast je baan

Als je geld wil bijverdienen naast je baan is de meest voor de hand liggende stap om een tweede parttime baan te nemen. Toch zijn er veel betere manieren om extra geld te verdienen waarvoor je niet hoeft te solliciteren.
Er zijn namelijk veel manieren om geld te verdienen die je thuis kunt doen. In dit bericht lees je welke manieren je kunt toepassen voor extra inkomen.

De top 8 beste manieren om geld te verdienen naast je baan

Als je extra geld wil verdienen hoef je niet direct op zoek naar een tweede baan. Sinds de komst van het internet is er heel veel mogelijk. Hier volgt onze top 8 van manieren om geld te verdienen op het internet

1. Affiliate marketing

Affiliate marketing is de beste manier om geld te verdienen naast je baan. Het kost bijna niets om op te zetten en je kunt er zo veel aan werken als je wilt. Met affiliate marketing promoot je producten van iemand anders in ruil voor een vergoeding. Telkens als er iemand via jouw link naar de aanbieder gaat en het product koopt, krijg jij een vergoeding.

Toch is het wel belangrijk om te weten dat het geen snelle manier is om geld te verdienen naast je baan. Om veel geld te verdienen met affiliate marketing moet je eerst een lange tijd zonder inkomsten werken. Pas als je website een beetje begint te lopen, ga je geld verdienen. Dit heet ook wel passief inkomen verdienen. Passief inkomen is inkomen dat je telkens ontvangt voor werkzaamheden die je in het verleden gedaan hebt.

Affiliate-marketing-revolutie-leren

2. Geld verdienen met YouTube

Een YouTube kanaal wordt steeds populairder. Steeds meer mensen gaan vloggen en proberen daarmee inkomsten te genereren. Ook bij het maken van YouTube filmpjes kun je geld verdienen met affiliate marketing. Je kunt dan product reviews maken en vervolgens in de beschrijving een link naar het product plaatsen.

Een ander verdienmodel van YouTube is Google Adsense. Hiermee verdien je geld door Google Advertenties aan je filmpjes te koppelen. Met Google Adsense verdien je meestal niet zo veel en heb je heel veel views nodig voor een redelijk inkomen.

https://youtu.be/HpDcX8zmcn8

3. Geld verdienen met beleggen/traden

Als je al wat geld achter de hand hebt kun je veel geld verdienen met beleggen of traden. Beleggen is meestal de term die gebruikt wordt voor de lange termijn en traden voor kortere termijnen. Als je gaat traden, verhandel je aandelen, valuta, grondstoffen of cryptocurrencies. Je probeert dan zo goedkoop mogelijk te kopen en binnen een bepaalde tijd duurder te verkopen.
Om succesvol te zijn met traden is het wel belangrijk dat je leert hoe het moet. Als je zomaar een gok waagt is de kans groot dat je je geld verliest.

Veel trading platformen bieden de mogelijkheid om het eerst te leren met nep geld. Zo kun je alle strategieën leren zonder direct met echt geld te traden. Als je succesvol wordt met traden kun je makkelijk meer dan 5000 euro per maand verdienen.

4. Geld verdienen met foto’s maken

Als je goed kunt fotograferen kun je met je foto’s veel geld verdienen. Je kunt je foto’s dan te koop aanbieden op diverse platformen of zelf een website maken met je foto’s. Daarnaast kun je dan een blog beginnen over fotograferen en met affiliate marketing bijvoorbeeld camera’s te promoten.
Als je heel goed bent in fotograferen zo je zelfs fotografie kunnen doen voor evenementen zoals bruiloften. Hier kun je veel geld mee verdienen.

5. Geld verdienen met freelancen

Freelancen een van de makkelijkste manieren om snel een tweede inkomen te genereren. Wel is het nadeel bij freelancen dat je altijd afhankelijk bent van tijd. Waar je met affiliate marketing gaat voor passief inkomen, werk je als freelancer voor actief inkomen. Je krijgt dan alleen betaald als je daadwerkelijk werk levert.

6. Geld verdienen met dropshipping

Dropshipping is vooral in Amerika heel populair en begint langzaam ook op te komen in Nederland. Met dropshipping maak je een eigen webshop en ga je op zoek naar een leverancier die je producten kan leveren. In plaats van dat jij de voorraad houdt, zorgt je leverancier voor de voorraad en verstuurt hij de producten direct naar de klant zodra er een bestelling wordt geplaatst.

Als je een goede webshop maakt, kun je hier snel en makkelijk een fulltime inkomen mee verdienen, zonder dat je daarvoor daadwerkelijk aan het werk moet gaan. Naast affiliate marketing is dropshipping een goede manier om passief inkomen op te bouwen.

Geld-verdienen-met-dropshipping

7. Marktplaats handel

Iedereen heeft wel eens iets verkocht of gekocht via marktplaats. Als je dat al eens hebt gedaan weet je ook hoe makkelijk het is om hier van je spullen af te komen. Er is bijna altijd wel iemand die geïnteresseerd is in wat jij verkoopt.

Als je wil gaan handelen op marktplaats is het een goed idee om te kiezen voor een bepaalde productgroep. Bijvoorbeeld mobiele telefoons. Je gaat dan kijken naar bijvoorbeeld een Galaxy s8 en kijkt wat de gemiddelde prijs is op marktplaats. Als er dan een Galaxy s8 op staat dat onder de gemiddelde prijs ligt koop je hem in.

Vervolgens zet je hem daarna weer op marktplaats voor iets minder dan de gemiddelde prijs. Als je hem dan weet te verkopen is het verschil tussen de inkoop en verkoopprijs je winst. Dit kun je doen met alle soorten producten.

De reden dat je kiest voor een product groep is omdat het dan makkelijk is om te leren hoe veel bepaalde producten waard zijn.

8. Auto reclame

Er zijn diverse platformen die je de mogelijkheid bieden om reclame op je auto te plaatsen. Het mooie hieraan is dat het 100% passief is. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden om te gaan adverteren. Vervolgens kun je geselecteerd worden voor bepaalde campagnes. Als je deze campagne dan accepteert krijg je reclame stickers thuis gestuurd die je op je auto plakt. De opbrengsten kunnen oplopen tot wel 250 euro per maand per campagne.

Reclame-maken-op-auto

Wil jij geld verdienen naast je baan maar er niet te veel tijd aan kwijt zijn?

Als je op lange termijn een passief inkomen wil opbouwen maar niet veel tijd hebt is affiliate marketing voor jou de beste keuze. Om je direct op weg te helpen hebben we een videocursus voor je geselecteerd die je van A tot Z uitlegt hoe je kunt beginnen met affiliate marketing en wat de snelste weg naar succes is.

Ben jij er klaar voor? Ga dan hier naar de affiliate marketing cursus

Geld-verdienen-vanuit-huis


1 reactie

Hoe word ik rijk zonder diploma? – Affiliate marketing wereld · augustus 14, 2018 op 7:06 pm

[…] in dit artikel ga laten zien hoe je miljarden verdiend zonder diploma. Want er zijn meer dan 1000 manieren om veel geld te verdienen. Een ding is alleen een doorslaggevende factor, dat is […]

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder