fbpx

Hoe word ik rijk zonder diploma?

Goede vraag, hoe word ik rijk zonder diploma? Want heb je wel een diploma nodig om rijk te worden.

Antwoord op deze vraag is NEE! Je hoeft geen diploma te hebben om rijk te worden. Kijk maar naar Mark Zuckerburk, Bil Gates en Steve Jobs. Zij hebben allemaal hun opleiding niet af gemaakt, maar verdienen wel miljarden.

Nou wil ik niet zeggen dat ik je in dit artikel ga laten zien hoe je miljarden verdiend zonder diploma. Want er zijn meer dan 1000 manieren om veel geld te verdienen. Een ding is alleen een doorslaggevende factor, dat is doorzettingsvermogen.

Heb jij doorzettingsvermogen? Dan kan jij erg veel geld verdienen zonder diploma met affiliate marketing.

Het geheim om je doel te bereiken bestaat uit 1 simpel woord! “DOORZETTEN”

Methode om rijk te worden zonder diploma

Even in het kort een introductie over affiliate marketing.

Bij affiliate marketing hou jij je bezig met het promoten van andermans producten of bedrijven. Wanneer er een product of dienst via jou gekocht word ontvang jij daar een commissie voor.

Er zijn meerdere vormen van affiliate marketing. Wil jij weten welke vormen er zijn dan kun je deze blog lezen over wat is affiliate marketing. 

Een methode is zeer effectief. Heb jij een beetje geduld dan kan jij hier op den duur erg veel geld mee verdienen.

De manier waar wij het over hebben is de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard! Hij heeft een volledige online training opgezet waarin hij volledig uitlegt hoe hij per maand minimaal €7500,- verdiend met affiliate markering.

Het enige wat jij hoeft te doen om zonder diploma rijk te worden. Is de cursus van Jacko Meijaard volgen en doen wat Jacko jou in de ze cursus leert.

Wat leer je in de online cursus internet marketing revolutie

In het kort leggen wij stap voor stap uit wat je leert in de affiliate marketing revolutie. Onderstaande punten leer je allemaal via online videotrainingen. 

1. Leer een website bouwen.

Om te beginnen leer jij een volledige website bouwen via wordpress. WordPress is een erg makkelijke manier om een prachtige website te bouwen. Met een goede uitleg kan iedereen een website maken. Jacko Meijaard legt je precies uit via de video’s hoe jij een website begint en op de juiste manier opbouwd.

2. Seo (Zoekmachine optimalisatie)

Seo is een afkoring van Search engine optimalisation. Engels voor zoekmachine optimalisatie. Dit punt is zeer belangrijk als jij rijk wil worden zonder diploma. Het is namelijk belangrijk om bezoekers via google naar jouw website te trekken. Met SEO leer jij je website volledig optimiseren zodat google je website goed oppakt ik de zoekmachine.

3. Zoekwoord onderzoek

Zoekwoorden zijn erg belangrijk bij het schrijven van jouw blogs. Jacko Meijaard leert jou in de cursus waarom zoekwoorden zo belangrijk zijn en wat de beste manier is om goede zoekwoorden te vinden.

4. Call to action button

Een call to action button is een button die je direct laat overgaan tot actie. Bijvoorbeeld om een prijs op te vragen of bepaalde informatie op te vragen. Bij affiliate marketing is het de bedoeling dat je doorlinkt naar een website voor de campange die jij promoot. Wanneer mensen op die website actie ondernemen ontvang jij commissie. In de internet marketing revolutie leer jij hoe je dit het best kan toepassen op jouw website.

rijk-worden-zonder-diploma

5. E-mail marketing

Bij e-mail markering is het belangrijk om zoveel mogelijk e-mail adressen te verzamelen. Jacko leert jou hoe je deze mailadressen kunt gebruiken om nog meer geld te verdienen met affiliate marketing.

rijk-worden-zonder-diploma

6. Social media marketing

Social media marketing is erg handig wanneer jij nog niet zo hoog rankt in google. Je kunt met social media al veel mensen naar je website trekken, maar richt je bij affiliate markering vooral op het ranken in google. Komt jouw website hoog in google. Dan kan je slapend geld verdienen.

Affiliate-via-social-media

7. Welke mindset je moet hebben voor succes.

Last but not least! De juiste mindset is nagenoeg een van de belangrijkste dingen als je succes wil hebben. Mensen geven veel te snel op. Iedereen wil natuurlijk rijk worden zomder diploma. Maar lang niet iedereen gaat dat bereiken! Alleen de mensen met de juiste mindset, mensen die volhardend doorzetten tot ze succes hebben. Dat zijn de mensen die rijk worden zonder diploma.

hoe-word-ik-rijk-zonder-diploma

Dus heb jij geen diploma? Of heb je wel een diploma maar wil je niet meer verder studeren om meer te gaan verdienen. Doe dan een cursus waarmee je echt rijk kan worden zonder diploma. De internet marketing revolutie, en onthoud! De aanhouder wint!!


1 reactie

Geld verdienen vanuit huis – Affiliate marketing wereld · augustus 14, 2018 op 7:11 pm

[…] In de cursus krijg je alle stappen geleerd die je moet doorlopen om een succesvolle affiliate website te beginnen. In de cursus leer je het volgende: […]

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder