fbpx

Affiliate website beginnen

Een affiliate website beginnen is een mooie manier om wat extra geld te verdienen. Sommige mensen verdienen er duizenden euro’s mee. Anderen hebben een affiliate website naast hun baan. Puur om wat extra bij te verdienen..

Bij affiliate marketing is niet te zeggen wat je precies gaat verdienen. Dit is puur afhankelijk van hoe jij je eigen affiliate website opzet en hoeveel energie jij in je website steekt.

Deze factoren kunnen invloed hebben op wat jij gaat verdienen met jouw Affiliate website:

Kortom, Bouw jij een mooie website en leer jij de juiste manier van een affiliate marketing. Dan kan er naar verloop van tijd veel geld binnen komen.

affiliate-website-beginnen1

Hoe kan ik een affiliate website beginnen?

Als eerste moet je uiteraard een website hebben. Deze website moet goed ingericht zijn en tegenwoordig is het belangrijk dat hij compatibel is met mobiele apparaten. Ga maar eens bij jezelf na hoeveel je op je telefoon of tablet op zoekt.

Een website leren maken is erg eenvoudig. Ondanks dat mensen denken dat dit een hele klus is. Valt het met de juiste informatie en uitleg erg mee. Je kunt zelfs in een dag een website maken. Doormiddel van videotrainingen. Je hoeft dus niet heel internet door te spitten voor de juiste informatie.

De meeste mensen die een affiate website beginnen, doen dit door middel van een wordpress website. Deze is makkelijk te bouwen en te onderhouden.

wordpress-affiliate-website

Zoals je op de printscreen kan zien, kan je via wordpress alles bijhouden op je telefoon. Je kunt dus makkelijk geld verdienen thuis of op reis door middel van een affiliate marketing website via wordpress.

Belangrijk bij een affiliate website beginnen

Er is een ding erg belangrijk bij een affiliate website. Wanneer jij je hieraan houd, rankt je website hoger in google en ga je dus sneller bezoekers trekken. Hoe meer bezoekers je trekt hoe meer geld je verdiend. Dus wil je een affiliate website beginnen hou dan wel rekening met het volgende.

Richt je op één niche!

Een niche is een deel van de markt waar jij je op richt bij het promoten van producten of diensten. Kies één niche en richt daar je website op in.

Voorbeeld:

 

Stel: jij hebt verstand van sporten, richt je website dan op deze niche.

Zo ga je doelgerichter te werk en heb je meer succes in google. Nog doelgerichter is om je te richten op één bepaalde sport.

affiliate-website-bouwen

Ga dus geen website bouwen waarop je de ene dag een artikel over wielrenfietsen schrijft en de andere dag over gitaar spelen. Zo herkent google jou niet als specialist en rank je niet op jouw specifieke niche.

Hoe moet ik de juiste niche kiezen?

Weet jij niet welke niche je moet kiezen of weet je niet welke categorieën er zijn waartussen jij kan kiezen. Dan hebben wij hier een overzicht met genoeg catogorieën waar jij je op kan richten.

affiliate-website-bouwen

Waar haal ik affiliate links vandaan?

Zoals aangegeven is het handig om eerst een mooie website te bouwen voor jij je gaat richten op de affiliate links die in de website moeten komen.

Maar ben jij eenmaal zo ver en heb jij je website klaar? Dan kan jij gaan beginnen met blogs schrijven over jouw niche.

In het begin is het belangrijk dat je wat kan ranken in google door goede en interessante content te schrijven. Maar wil jij geld gaan verdienen met jouw affiliate website, dan kan jij je aanmelden via Daisycon.

Vanuit Daisycon kan je zien welke bedrijven, producten, diensten of enquetes je kan promoten en hoeveel geld je ermee verdiend.

Per aanbieden varieërt de commissie van één euro per lead tot €250,- per sale.

affiliate-website-beginnen

Zoals je ziet kan jij genoeg verdienen wanneer jij een affiliate website gaat beginnen. Genoeg reden om te beginnen aan jouw eigen affiliate website.

 

 


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *