fbpx

Partnerprogramma Daisycon

Partnerprogramma Daisycon is een van de best geregelde nederlandse partnerprogramma’s op het internet.

Via Daisycon worden publicers en bedrijven bij elkaar gebracht zodat de publicer tegen betaling een bedrijf kan promoten. Als bedrijf kan dit een enorme boost aan je omzet geven. Aangezien jij door dit partnerprogramma een groot deel van de marketing uit handen geeft.

Affiliate-marketing-daisycon

Voordeel van een Partnerprogramma

Het voordeel van een partnerprogramma is dat je als bedrijf een enorme boost aan je omzet geeft. Terwijl jij bezig bent om je bedrijf te verbeteren, zijn er publicers bezig om nog meer klanten binnen te halen voor jouw bedrijf.

Een publicer is iemand die via affiliate marketing online een bedrijf promoot. Dit doet hij door middel van het schrijven van revieuws of blogs die door linken naar jouw bedrijf.

Voorbeeld:

Mensen die met vragen zitten over jouw bedrijfstak komen bijvoorbeeld via google op een blog van de publicer. De publicer schrijft dagelijks of wekelijks een blog over de branche waar jij in zit. Door het schrijven van vele blogs komt de publicer hoger in google en trekt hij streeds meer klanten naar zijn website. Via deze website stuurt hij de bezoekers door naar jouw website. Waardoor jij steeds meer nieuwe klanten voor je bedrijf verzameld.

Kosten voor een partnerprogramma

Het mooie aan Daisycon is dat je alleen betaald voor resultaat. Zelf kun je kiezen welk resultaat je wil behalen. Je kunt bijvoorbeeld laten uitbetalen voor elke lead die binnen komt. Maar ook per verkocht product.

affiliate-marketing

Door een speciale link die door Partnerprogramma Daisycon word aangemaakt, word de bezoeker door gelinkt naar jouw website. Deze link word gemeten door daisycon. Zodat ze precies weten welke klant via de affiliate marketeer komt en welke klant rechtstreeks via jouw website komt.

Voor alle bezoekers die via de website van de publicer komen en een lead genereren of een aankoop doen betaald u een commissie.

Aanmelden bij het partnerprogramma

Wil jij bedrijven gaan promoten als publicer? Meld je dan aan via het affiliate programma. Via dit affiliate programma van Daisycon kun jij kiezen uit 1600 adverteerders welke jij kan promoten. Je kunt bij sommige topadverteerders commissies ontvangen tot wel €250 per sale.

Wil jij meer weten over wat affiliate marketing is en hoe je er mee kan beginnen. Lees dan onze blog over wat is affiliate marketing en hoe keer ik het.

 

Hoe word ik publicer bij Daisycon?

Om publicer te worden bij Daisycon heb een aantal dingen nodig. Een website of Facebook. Een website is gemakkelijk te maken via wordpress. Daarnaast heb je een publicer account nodig om de affiliate links te verkrijgen. Aanmelden voor een publicer account kan makkelijk via deze link.

Volg deze stappen om een succesvolle affiliate website op te zetten.

Wil jij een succesvolle affiliate marketing website opzetten? Dan is het handig om te weten welke stappen je moet nemen. Daarom hebben wij de meest belangrijke stappen voor jou op een rijtje gezet:

  1. Maak een website, dit kan je gemakkelijk doen met wordpress. Je kunt je eerst aanmelden via een website profider. Vervolgens via deze profider een wordpress website openen. Wil je via een videotraining leren hoe je een prachtige wordpress website maakt? Volg dan de training van Freddy Korpershoek, hij heeft voor jou een volledige videotraining in elkaar gezet.
  2. Meld je aan bij een affiliate profider. partnerprogramma Daisycon is een erg uitgebreide affiliate aanbieder.
  3. Zoek een niche waar je verstand van hebt. Zodat je zonder moeite meerdere blogs kunt schrijven over deze Niche.
  4. Post zoveel mogelijk goede en uitgebreide blogs op je website. Dit zorgt ervoor dat je hoger rankt in google en dus meer bezoekers trekt.

 

 


1 reactie

Internet marketing niche – Affiliate marketing wereld · maart 25, 2020 op 7:22 pm

[…] in specialiseert. Mensen komen dan speciaal naar jou toe. Maar let op wees niet te specifiek met je niche. Je hebt bijvoorbeeld een product dat zich richt op: “ vrouwen die na de overgang willen […]

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder