fbpx

Wat verdien je met Affiliate Marketing?

Veel mensen zoeken naast hun normale baan nog een extra inkomen. Wat niet zo raar is, als je kijkt wat je maandelijks kwijt bent aan vaste lasten. Is Affiliate Marketing dan een mooi alternatief en wat verdien je met Affiliate Marketing?

Wanneer je een baan hebt van 40 uur in de week hebt vallen veel opties om extra geld te verdienen al af. Daarom is geld verdienen via internet een erg mooie optie voor wat extra inkomen.

Maar welke opties zijn er om extra geld te verdienen en wat verdien je er dan uiteindelijk mee.

Geld verdienen word makkelijker als je dicht bij jezelf blijft.

Wil jij veel geld verdienen via het internet, dan is het goed om iets te zoeken waar je geinteresseerd in bent. Daarom is Affiliate Marketing een mooie keus om mee te beginnen. Je kan namelijk geld gaan verdienen in een niche wat jij leuk vindt en waar jij verstand van hebt. Daardoor blijf je gemotiveerd en kan je erg veel geld gaan ongelimiteerd geld verdienen. Sommige Affiliate Marketeers verdienen van €1000,- tot wel €10.000,- per maand.

Hieronder een video van Jacko Meijaard, een erg succesvolle Affiliate marketeer. Waarin hij laat zien wat er verdiend wordt. Jacko heeft een volledige cursus samen gesteld waarin hij jou alles leert over affiliate marketing door middel van videotrainingen. Je kan de cursus kopen voor €47,- met 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Wat verdien ik met Affiliate Marketing in het eerste jaar?

Geld verdienen met Affiliate Marketing is erg verslavend. Helemaal wanneer jij je eerste commissie hebt verdiend. Want dat smaakt naar meer!

Wel is het zo dat je niet moet verwachten dat na het eerste half jaar al €1000,- per maand binnen komt. Maar €100,- tot €200,- per maand is goed erg goed te realiseren.

Wel is het belangrijk dat je gestructureerd content op je website plaatst. Waardoor er steeds meer bezoekers naar je website komen. In de eerste 3 a 4 maanden kan dat lastig zijn omdat er nog niet direct commissies binnen komen. Maar blijf jij ondanks dat gestructureerd content plaatsen. Dan ga je gegarandeerd meer bezoekers op je website krijgen en de eerste commissies verdienen.

Het gaat gebeuren dat je in de eerste maanden de drive wellicht kwijt raakt maar onthoud goed: De aanhouder wint!

Wat verdien ik met affiliate marketing in het 2de jaar?

Ben jij lekker bezig met affiliate markering en post jij wekelijks nieuwe interessante blogs. Dan is de kans erg groot dat je in het eerste jaar je website flink hebt laten groeien.

Wat je in het 2de jaar verdiend is dus puur afhankelijk of jij gestructureerd blijft posten. De een post 1x in de maand en de ander 1x per week. Je snapt dus wel dat hoeveel jij verdiend puur afhankelijk is van je eigen inzet.

Zoals aangegeven kan je naar een paar maanden al leuke commissies verdienen. En zet jij in het 2de jaar goed door, dan is de kans groot dat je in het 2de of 3de jaar jezelf financieel onafhankelijk hebt gemaakt en niet meer financieel afhankelijk bent van je werkgever.

Wat-verdien-je-met-affiliate-marketing

Hoe begin ik met affiliate marketing?

Wil jij zelf gaan beginnen met affiliate marketing, dan leggen wij jou graag stapsgewijs uit hoe je begint.

Beginnen met affiliate marketing stap 1:

Om te beginnen met affiliate marketing heb je een website nodig. Maar voor je die website gaat maken is het goed eerst te kijken welke niche je gaat promoten. Maak daarom eerst een account aan op Daisycon.

Daisycon is een affiliate aanbieder. Wanneer je een account aanmaakt kun je zien welke niches je kan promoten en wat je daarmee verdiend.

Beginnen met affiliate marketing stap 2:

Wanneer je een branche hebt uitgekozen kan je een website gaan maken. Veel mensen denken dat dit erg lastig is, maar via WordPress is het erg makkelijk om een website te bouwen. affiliatemarketingwereld.nl is ook gebouwd via WordPress. Alles is gedaan via de mobile telefoon.

Wil jij leren hoe? Dan raden wij de cursus van Ferry Korpershoek aan. Hij leert jou in een online cursus van a tot z hoe je een geweldig wordpress website maakt.

Website bouwen stap 1: Meld je aan bij een provider om je website onder te brengen.

website bouwen stap 2:  Kies een domeinnaam en registreer de domeinnaam. Let op, het is erg belangrijk dat je deze zorgvuldig kiest. Het beste is om een domeinnaam te kiezen die bij de niche past die je gaat promoten. Zo kan google beter bepalen waar je website over gaat en rank je sneller op de juiste zoekwoorden.

Website bouwen stap 3: Koppel je website via je provider aan wordpress. Daarna kun je inloggen via www.jouwdomeinnaam.nl/wp-admin en aan je website gaan bouwen.

 

Beginnen met affiliate marketing stap 3:

Nu jij een niche hebt uitgezocht die je wil gaan promoten en een website hebt gemaakt met passende domeinnaam, kun jij beginnen met bloggen.

Bloggen is een erg effectief middel om mensen naar je website te trekken. Door elke blog die gepost wordt, wordt er meer waarde toegevoegd aan jouw website. Daardoor kom je steeds hoger in google en hoe hoger in google hoe sneller je gevonden wordt.

Wil jij alles leren over affiliate marketing maar vind je het lastig om uit te zoeken hoe alles moet. Dan is het slim om de online cursus van Jacko Meijaard te volgen. De online cursus heet de internet succes gids en is vol met videotrainingen. Daardoor kun je stapsgewijs leren hoe jij een succesvolle affiliate website opzet.

Voor €47,- krijg je toegang tot alle videotrainingen van de internet succes gids. Het mooie aan deze training is dat er 30 dagen niet goed geld terug garantie op zit. Kortom, als je kijkt wat je kan verdienen met Affiliate markering is dit wellicht een van de beste investeringen die je kan doen.

Affiliate-marketing-revolutie-leren

 

 

 

 

 

 

 


4 reacties

10 Affiliate markering tips – Affiliate marketing wereld · augustus 6, 2018 op 12:40 pm

[…] Moet jij nog beginnen met de website bouwen maar weet je niet hoe dit moet. Dan is onze blog wat verdien je met affiliate marketing wellicht wat voor jou. […]

Hoe maak ik een Affiliate Marketing website? – Affiliate marketing wereld · augustus 7, 2018 op 8:14 pm

[…] Veel mensen die beginnen niet aan affiliate marketing omdat ze bang zijn dat het allemaal veel te ingewikkeld is. Best zonde als je weet hoeveel je er naast je werk mee kan verdienen.. […]

Makkelijk geld verdienen thuis – Affiliate marketing wereld · augustus 11, 2018 op 5:41 pm

[…] Hoe verdien je geld met affiliate marketing: […]

Internet marketing niche – Affiliate marketing wereld · maart 25, 2020 op 7:20 pm

[…] Men duidt het woord nichemarkt vaak alleen aan met het woord niche. Het is een specifiek klein afgebakend deel van de markt. Nichemarkten kennen veel minder concurrentie dan de hoofdmarkt. In sommige nichemarkten zit zelf maar een aanbieder. Er zijn diverse nichemarkten te bedenken. Internet marketing is een nichemarkt van marketing en zoekmachine optimalisatie weer een nichemarkt van internet marketing. […]

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder