fbpx
Wellicht vraag jij jezelf af, hoe maak ik een Affiliate marketing website? Want voor je met affiliate marketing bezig gaat moet je wel weten hoe je een website bouwd. Veel mensen die beginnen niet aan affiliate marketing omdat ze bang zijn dat het allemaal veel te ingewikkeld is. Best zonde als je weet hoeveel je er naast je werk mee kan verdienen.. Daarom leggen wij jou graag uit hoe je een prachtige website bouwd voor Affiliate marketing.

Een Affiliate Marketing website bouwen

Wil jij zelf een Affiliate Marketing website bouwen? Begin dan niet te moeilijk. Er zijn van allerlei manieren om website’s te bouwen. Maar een manier kan iedereen makkelijk leren zonder te veel inspanning. Je kunt namelijk gemakkelijk een website bouwen via wordpress.

Website bouwen via wordpress

Wil jij zelf een website gaan bouwen dan is WordPress een erg overzichtelijk en fijne manier om een website te bouwen. Door het een en ander uit te zoeken via internet kom je al een heel eind. Maar wil jij het uitgelegt hebben via een videotraining dan is dit de ideale training om te volgen.  Hoe-maak-ik-een-affiliate-marketing-website

Waarom de wordpress training van Ferdy Korpershoek?

Ferdy korpershoek heeft een prachtige cursus met videotrainingen gemaakt. Hierdoor kun jij gemakkelijk kunt nadoen wat Ferdy jou laat zien in de video’s. Je kunt dus volledig jouw eigen tempo bepalen. Daarnaast weet je de training precies hoe je:
  • Een website maakt
  • Een webshop maakt
 

Pas ik Affiliate marketing op mijn website toe?

Affiliate marketing is een mooie manier om geld te verdienen via het internet. Heb jij geleerd hoe je een website moet maken. Dan kun je hem gaan inrichten met affiliate links. Er zijn een aantal website’s waar jij je aan kan melden om affiliate links te verkrijgen. Deze links verwijzen jouw bezoeker door naar een andere website. Wanneer de bezoeker dan een aankoop bij deze website doet, of zijn gegevens achterlaat, ontvang jij geld. In de meeste gevallen is dit een deel van de marge van het verkochte product. Ook kan het zijn dat jij geld ontvangt door het aanleveren van Leads.
Wil jij exact weten welke vormen van Affiliate Marketing bestaan. Lees dan onze blog over wat is Affiliate Marketing en hoe leer ik het.
Wij willen graag verder in gaan op de onderstaande onderwerpen. Pay per lead: Bij pay per lead krijg jij betaald voor het aanbrengen van een lead bij een bedrijf. Pay per Sale: Bij pay per sale krijg jij betaald voor het aanbrengen van nieuwe klanten. Je brengt via jouw website een klant naar de website van het bedrijf die jij gaat promoten via affiliate markering. Doet deze nieuwe klant een aankoop via de website. Dan krijg jij een deel van de winst. Bij pay per lead & pay per sale moet jij dus goed nadenken op welke niche jij je wil gaan richten. Ga je bij jouw Affiliate Marketing website niet richten op van allerlei verschillende niches. Maar richt je op één niche waar jij verstand van hebt.

Hoe kom ik aan affiliate links?

Zoals al eerder aangegeven in deze blog zijn er meerdere website’s die jouw kunnen voorzien van Affiliate links. Wij zullen een aantal van deze website’s voor jou op een rij zetten. Zodat jij je kunt aanmelden en de blogs in je website kan vullen met deze links.
  • Daisycon (zeer uitgebreid)
  • Paypro
  • Tradetracker
  • Zanox

Wat is de commissie per affiliate aanbieder?

Bij Affiliate marketing worden soms extreem hoge commissies uitgekeerd. Als we bijvoorbeeld kijken in het rijtje met hoogste pay per sale via Daisycon. Kun je al gouw €15 t/m €250,- per sale verdienen. wanneer je een van de onderstaande affiliate aanbieders promoot. veel-verdienen-met-affiliate-marketing Wil jij dus ook jouw eigen affiliate marketing website bouwen en wat extra geld verdienen. Maak dan een mooie wordpress website en begin met promoten.  

3 reacties

Geld verdienen vanuit huis – Affiliate marketing wereld · augustus 13, 2018 op 8:05 am

[…] je met affiliate marketing De makkelijkste manier om te beginnen met affiliate marketing is met een website of blog. Je kiest dan een onderwerp die past bij het product dat je wil gaan promoten. Vervolgens […]

8x Makkelijk geld verdienen naast je baan – Affiliate marketing wereld · augustus 13, 2018 op 11:37 am

[…] daarmee inkomsten te genereren. Ook bij het maken van YouTube filmpjes kun je geld verdienen met affiliate marketing. Je kunt dan product reviews maken en vervolgens in de beschrijving een link naar het product […]

Online geld verdienen ideeën en tips – Affiliate marketing wereld · maart 25, 2020 op 7:33 pm

[…] het eigenlijk ook. Het internet staat er vol over geschreven, dus het is de moeite waard om er eens verschillende geschreven blogs over te lezen. Je kan ook succesverhalen op het internet vinden over affiliate marketeers die zijn […]

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder